ACHETA QUINOA&CHILI
BESKRIVELSE
Hot and spicy "vegetarian" gryte! Næringsrik, bærekraftig og deilig.
INGRIDIENSER
2 gulrøtter
1 rød chili pepper
4 hvitløksfedd
1 ts ingefær
3 ts Kerrypasta (rød thai)
1 s Curry
1 boks kokosmælk
2,5dl Vegetabilsk kjøttkraft
1s Soyasaus
3ss Acheta
300 g røde linser
1/2 Mango
Basil til smak
ca 5 dl grønnkåø
PROSESS
1. Frityr gulrøtter og chili i en middels gryte.
2. Legg hvitløk og ingefær.
3. Tilsett karrypasta og rør godt sammen med resten av ingrediensene, og la det frese litt.
4. Tilsett karry, kokosmelk, grønnsaksbuljong og soya. Småkok litt og la den sitte i noen minutter før du legger til Acheta. La det småkoke i noen få minutter.
5. Legg linser, quinoa og kale og la det koke i ytterligere 5 minutter.
6. Server med naanbrød og topp med fersk mango og basilikum.
Tips: Noen lime og salt vil definitivt ikke skade;)